Samen in actie voor het MKB

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
14-01-2021

SchuldenlabNL, het Verbond van Verzekeraars, de Nederlandse Vereniging van Banken en Deloitte hebben de impact van COVID-19 op mkb’ers onderzocht en presenteren samen een plan om mkb’ers op cruciale momenten te helpen. Ook organiseren deze partijen op 21 januari het webinar 'Samen sterk voor een schuldenzorgvrij ondernemend Nederland'.

Het gaat in beginsel om niet-financiële hulp, in aanvulling op de liquiditeitssteun van de overheid, de banken en (andere) schuldeisers. Doel is om mkb’ers zo goed mogelijk uit deze crisis te laten komen door professionele hulp beschikbaar te maken voor de groeiende groep ondernemers in moeilijkheden.

Volgens algemeen directeur Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars is het een goede zaak dat krachten worden gebundeld om ondernemend Nederland te helpen. "Het onderzoek dat is uitgevoerd, biedt goed inzicht in de mogelijkheden", aldus Weurding.

Webinar

Op donderdag 21 januari (13:00 tot 14:00 uur) vindt het webinar 'Samen sterk voor een schuldenzorgvrij ondernemend Nederland' plaats. In deze sessie bespreken betrokken ministeries, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers concrete oplossingsrichtingen met elkaar. Denk hierbij aan effectieve methodes om op te schalen en het bieden van maatmerk om ondernemers beter en efficiënter te kunnen helpen. Dit doen zij onder leiding van Ralph van Dam (Centraal Beheer) en Sadik Harchaoui (SchuldenlabNL).

Meld je aan via centraalbeheerevents.nl.

Mediacontact

Paul Koopman, woordvoerder
Telefoon: 070 - 3338698
Mobiel: 06 - 53725923
E-mail: p.koopman@verzekeraars.nl

Aandachtsgebied:

Pensioen, arbeidsmarkt, zzp’ers, beleggingsverzekeringen, hypotheken, uitvaart, klantbelang

Was dit artikel nuttig?