Skip to Content

Tijdelijk gratis advies voor zzp’ers via Geldfitzakelijk.nl

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Ondanks de steunpakketten van de overheid bellen veel ondernemers naar de gratis hulplijn 0800-8115. Met name zzp’ers hebben behoefte aan een luisterend oor en advies. Via Geldfitzakelijk.nl en de hulplijn worden deze ondernemers indien nodig doorverwezen naar een zakelijk adviseur. De partners van Geldfit Zakelijk willen zzp’ers helpen door het zakelijke advies tijdelijk te vergoeden.

Op Geldfitzakelijk.nl kunnen zzp’ers een test doen waarmee ze inzicht krijgen in hoe hun onderneming er financieel voor staat. Ook krijgen ze direct informatie over waar ze terecht kunnen voor hulp. Komen ze er niet uit? Dan is er het landelijk telefoonnummer voor hulp bij geldzorgen: 0800-8115.

Dat veel zzp’ers financiële problemen hebben, merkt ook Paul Bakker, Strategisch adviseur bij de Nederlandse Schuldhulproute (NSR): ‘‘Elke dag ontvangen wij veel telefoontjes op de hulplijn van zzp’ers met financiële problemen. Er is veel hulp beschikbaar, maar het is voor zzp’ers soms erg ingewikkeld om het juiste loket te vinden. Ook zijn de regelingen per gemeente verschillend. Zzp’ers zoeken naar iemand die met hen meedenkt, op de hoogte is van alle regelingen en kan adviseren.’’

Financiering door partners

Getroffen zzp’ers hebben behoefte aan zakelijk advies, maar hebben daar vaak geen financiële middelen voor. Daarom bieden de partners van Geldfit Zakelijk het zakelijke advies tijdelijk gratis aan. Met deze proef willen de organisaties aantonen hoe zinvol dergelijk advies is.

Geldfit Zakelijk wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), het Verbond van Verzekeraars, InRetail, MKB Doorgaan en Vattenfall.

Regulation LR Shutterstock 1903290286

Informatiemiddag Kerncodes Klantbelang, 19 september 2024

  • 19-9-2024
  • Bijeenkomst
  • Toepassing wet- en regelgeving

Was dit nuttig?