Verbond maakt plaats voor ‘nieuwe directeur’

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
23-01-2019

Richard Weurding staat morgen zijn rol als algemeen directeur voor één dag af. Het is aan de 15-jarige Marouane om, als ‘Baas van Morgen’, het Verbond aan te sturen. Het project Baas van Morgen biedt ieder jaar aan 200 scholieren uit een omgeving met een sociaal economische achterstand de kans om het beste uit zichzelf naar boven te halen en een waardevol netwerk op te bouwen.

 

Het Verbond draagt op verschillende manieren bij aan financiële educatie en maatschappelijke projecten. Naast het geven van gastlessen tijdens de Week van het geld, de bijdrage aan het lesprogramma MoneyWays is ook deelname aan Baas van Morgen een manier om jongeren kennis te laten maken met de wereld van verzekeren.

Weurding: “Ik kijk uit naar morgenochtend. Ik haal Marouane vroeg op om samen met hem en andere Bazen van Morgen te ontbijten bij MN. Daarna geef ik hem de touwtjes in handen. Wat vindt hij als tiener van het onderwerp verzekeren? En hoe kunnen we dit interessanter maken voor deze doelgroep? Ik ben benieuwd naar zijn ideeën, maar ook naar zijn dromen. Ik hoop dat ik hem kan inspireren en interesseren voor het verzekeringsvak.”

Hoe zal het Marouane vergaan bij het Verbond? Lees vrijdag meer over zijn belevenissen.

Meer weten over het project? Bekijk de website jinc.nl/baasvanmorgen.


Was dit artikel nuttig?