Skip to Content

Verbond van Verzekeraars breidt verder uit

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Gelijk op de eerste bestuursvergadering in 2023 heeft het bestuur van het Verbond twee nieuwe leden en twee associate partners verwelkomd. Dit sterkt ons in het vertrouwen dat de koers richting een open platform, die het Verbond enkele jaren geleden heeft ingezet, de juiste keuze was en is. Nieuwe leden en samenwerkingspartijen weten de weg naar ons goed te vinden. Door onze kennis te bundelen en partijen bij elkaar te brengen creëren we nieuwe verbindingen waar onze leden, jullie klanten en (associate) partners van profiteren. We heten onze nieuwe leden en (associate) partners van harte welkom!

 

Nieuwe leden

Het Verbond verwelkomt QBE Europe SA en Allianz Direct Versicherungs-AG als nieuwe leden. QBE Europe SA wordt aspirant lid. QBE Europe SA is een beursgenoteerde Australische (her)verzekeringsgroep met vestigingen in 27 landen. QBE is sinds vorig jaar in Nederland actief op de zakelijke markt met Brand, Aansprakelijkheid en Financial lines.

Allianz Direct is onderdeel van het Allianz concern. Allianz Direct Versicherungs-AG heeft in Europa vestigingen in Duitsland, Spanje, Italië en Nederland.

Maak jij als medewerker van een verzekeraar al optimaal gebruik van het lidmaatschap van jouw werkgever? Bekijk de mogelijkheden! Ook handig voor je collega’s!

Nieuwe associate partners

Per 1 maart heten we Aon Re en Dazure welkom als associate partner van het Verbond. Lees meer over wat het associate partnership inhoudt en wat dat voor jou als lid kan betekenen.

En ook nog een nieuwe partner

Onze meest recente partner is Royal Haskoning. De komende jaren richt de samenwerking tussen het Verbond en Royal HaskoningDHV zich op het ontwikkelen van een verzekeringsoplossing voor schade door het overstromen van primaire waterkeringen. Lees meer over partner- en sponsormogelijkheden.


Was dit nuttig?