Skip to Content

Verbond verwelkomt nieuwe aspirant-leden en associate partners

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 29 juni 2023 heeft het Verbond van Verzekeraars het aspirant-lidmaatschap toegekend aan Guardian Group Nederland N.V. Daarnaast is eerder dit jaar ook QBE Europe Nederland aspirant-lid geworden.

Aspirant-leden

Guardian Group Nederland N.V. is sinds 2009 actief in Nederland en biedt schadeverzekeringen aan voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De Guardian Group Nederland werkt met volmachten en de bij hen aangesloten verzekeringsadviseurs.

QBE Europe Nederland is onderdeel van QBE Insurance Group dat in meer dan 180 landen actief is en opende in 2022 het eerste kantoor in Nederland. Deze verzekeraar is actief in de zakelijke markt en biedt producten aan via volmachten en verzekeringsadviseurs.

Aspirant-leden moeten binnen 2 jaar voldoen aan de zelfregulering. Na een toets door Stichting toetsing verzekeraars (Stv) wordt het volledige lidmaatschap toegekend.

  • Bekijk het overzicht van alle leden van het Verbond.
  • Voor de statuten verwijzen we naar de webpagina over ons lidmaatschap.

Associate partners

Ook hebben 5 bedrijven in onze waardeketen dit voorjaar een informatieabonnement afgesloten en zijn daarmee associate partner van het Verbond geworden. Dit zijn Aon Reinsurance Solutions, Toyota Louwman Financial Services, Cardano Group, Dazure en InsurIT.

Wil je meer weten over de associate partnerships van het Verbond? Lees dan verder.


Was dit nuttig?