Verzekeringsrecht: UvA biedt 10 PO-pakket aan

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
02-08-2019

Naar aanleiding van het vernieuwde rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten biedt de Universiteit van Amsterdam (UvA) een 10 PO-pakket aan. Met dit pakket is het mogelijk om aan de jaarlijkse opleidingsverplichting voor registratie op het rechtsgebied Verzekeringsrecht te voldoen. De leergang Verzekeringsrecht gaat in september 2019 weer van start.

De leergang Verzekeringsrecht is een specialistische, postacademische registeropleiding. Wanneer de hele opleiding wordt afgerond, ontvangt de cursist de privaatrechtelijk beschermde titels CIL (Certified Insurance Laywer) als de cursist advocaat is. Is de cursist geen advocaat? Dan wordt de titel CILE (Certified Insurance Law Expert) toegekend. De gehele opleiding bestaat uit vier modules met 18 cursussen. De modules zijn ook afzonderlijk, per losse cursusdag te volgen.

10 PO-pakket

Meer informatie over het 10 PO-pakket vind je op de webpagina over de leergang Verzekeringsrecht.

Het Verbond van Verzekeraars werkt al enige tijd regelmatig samen met het Amsterdam Centre of Insurance Studies (ACIS), een initiatief van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UvA.


Was dit artikel nuttig?