Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

Ethische kunstmatige intelligentie: de Nederlandse verzekeringssector regelt het!
Hoe kunnen verzekeraars en klanten er zeker van zijn dat gegevens en algoritmen die worden gebruikt om cruciale beslissingen te nemen, niet bevooroordeeld zijn? Onze partner KPMG publiceerde onlangs over onze aanpak.
5-3-2021
Liesbeth van der Kruit: “Iedereen is nodig voor een duurzaam Nederland”
Het financiële verkiezingsdebat op donderdag 11 maart staat in het teken van duurzaamheid en de rol van de financiële sector. Liesbeth van der Kruit, directeur MVO bij Achmea, schuift aan als expert: “Het bedrijfsleven kan veel betekenen, maar het is ook tijd dat de politiek duidelijke kaders stelt waarmee bedrijven hun rol kunnen versterken.”
5-3-2021
Miljarden aan schade woningvoorraad is te voorkomen
Eén miljoen huur- en koopwoningen lopen de komende dertig jaar een aanzienlijk risico te worden getroffen door funderingsschade als er niet wordt ingegrepen. Deze schade is te voorkomen door een nationaal gecoördineerde aanpak van funderingsproblemen en snel aan de slag te gaan met preventiemaatregelen.
5-3-2021

Uitgelicht

Bouwvakker_LR_shutterstock_1398333671.jpg)

Verkiezingsdebat: wat WERKT in de sociale zekerheid?

Online verkiezingsdebat over de veranderende arbeidsmarkt op maandag 8 maart (10:30 uur). Meld je nu aan!

Brandweer_LR_shutterstock_42880810.jpg)

Avondklokrellen

Wij krijgen veel vragen binnen over de avondklokrellen en verzekeren. Op deze pagina vind je een antwoord op veelgestelde vragen.

Handen wassen.jpg)

Coronavirus

Veelgestelde vragen over het coronavirus in relatie tot verzekeren. Tevens toegang tot de besluiten van het Beleidskernteam.