Skip to Content
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Actueel

Ralph van Dam (Geldfit): “Levensvatbare bedrijven mogen niet failliet gaan”

De Belastingdienst gaat ondernemers die hun coronasteun niet kunnen terugbetalen, vanaf 13 juni actief aanpakken. Hoogste tijd dus om deze bedrijven weer financieel gezond te krijgen. Dit past bij de missie van Ralph van Dam: levensvatbare ondernemingen, daar waar het kan en mogelijk is, behoeden voor een faillissement. Wij spreken hem over het initiatief. 

1-6-2023
Diefstal elektrische/hybride Toyota's neemt gestaag toe

Het aantal diefstallen van elektrische/hybride voertuigen neemt nog steeds toe. In het afgelopen jaar zijn er bijna twee keer zoveel gestolen dan een jaar eerder: 574 in 2021 tegenover 1.002 in 2022. “Verontrustend”, vindt het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV).

1-6-2023
Kamer stemt in met nieuwe Pensioenwet: meer inzicht leidt tot meer betrokkenheid

Het is goed nieuws dat de Eerste Kamer heeft ingestemd met de Wet toekomst pensioenen. De overstap naar premieregelingen maakt pensioenregelingen persoonlijker, flexibeler en beter uitlegbaar. “Meer inzicht in de opbouw van je pensioenvermogen, zou moeten leiden tot meer betrokkenheid bij pensioen. Dat is de grote winst van dit nieuwe stelsel”, aldus directeur Harold Herbert van het Verbond van Verzekeraars in een eerste reactie.  

31-5-2023

Uitgelicht

)

Schademiddag 2023

Kom ook naar hét netwerkevent voor de schadebranche op 7 juni. Met sessies over Net Zero, duurzaam schadeherstel, aansprakelijkheid voor niet-duurzaam beleid en meer!

)

Executive Insurance Program (Nyenrode)

Het 3e Executive Insurance Program van Nyenrode en het Verbond start op 29 januari 2024. Een intensief jaarprogramma voor (aankomend) bestuurders en executives in de verzekeringssector.