Skip to Content


Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Actueel

Europees Parlement publiceert amendementen Solvency II herziening
Op dinsdag 2 augustus publiceerde het secretariaat van de commissie Economische en Financiële zaken (ECON) in het Europees Parlement drie amendementsrapporten. In deze rapporten staan alle voorgestelde amendementen van Europarlementariërs uit de ECON-commissie op het eerdere conceptrapport van rapporteur Markus Ferber over de herziening van de Solvency II richtlijn.
5-8-2022
Hijs de SDG-vlag voor een betere toekomst
De vlag hijsen voor een betere toekomst op het gebied van klimaatverandering, gender equality, biodiversiteit en eerlijk werk: dat is het doel van de SDG-vlaggendag die op 23 september plaatsvindt. Met deze actie laten bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland zien dat ze strijden voor de Sustainable Development Goals en deel uitmaken van deze positieve beweging.
4-8-2022
Europese wetgeving in relatie tot internationaal MVO-convenant Verzekeringssector
Er is Europese en Nederlandse wetgeving in voorbereiding op het gebied van internationaal MVO, die ook verzekeraars raakt. Onlangs organiseerde de SER hierover een informatiebijeenkomst, die nu is terug te kijken.
29-7-2022

Uitgelicht

)

Op vakantie? Check je reisverzekering!

De grote vakantie-uittocht kan beginnen. Heb jij de auto al gecheckt? En de reisverzekering?

)

Verenigingsdag 2022 | Blik op de toekomst

Bekenden terugzien en nieuwe mensen in onze sector leren kennen. Dat is waar de Verenigingsdag om draait. Praat bij, vergroot je netwerk én discussieer mee over de toekomst van verzekeren.