}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

Blog over Europa
Onder de noemer Blik op … verschijnen er blogs van Verbondsmedewerkers over een thema/dossier dat hen bezighoudt. Vandaag wordt de blik gericht op, hoe kan het ook anders, Europa. Lobbyist Jochem van Stiphout vraagt zich af waarom de EU eigenlijk in Brussel zit.
23-5-2019
Ken jij het verschil tussen werkgeluk en tevredenheid?
“Het woord werkgeluk staat niet in de Dikke van Dale, terwijl meer dan een kwart van de Nederlanders één of meer slechte dagen per week heeft. Dan wordt het misschien wel eens tijd om er meer aandacht aan te besteden.” Fennande van der Meulen is een van de oprichters van Happy Office. Ze geeft trainingen/opleidingen en houdt lezingen. Bij het derde blok van de Verbondscourse trakteerde ze de deelnemers op een spoedcursus werkgeluk.
23-5-2019
Digitale toegankelijkheid: wat levert het op?
De NPO heeft het Eurovisie Songfestival afgelopen weekend voor de eerste keer met zeventien gebarentolken en signdancers uitgezonden. Deze signdancers zorgen ervoor dat doven en slechthorenden de sfeer en het ritme van een liedje kunnen volgen. Het heeft de tongen in de (sociale) media goed losgemaakt en vooral daar is beleidsadviseur Patricia Swienink erg blij mee.
23-5-2019

Uitgelicht

accident-burning-car-48125.jpg)

Aantal autobranden in vijf jaar met 45 procent gestegen

In 2018 hebben verzekeraars 4359 autobrandclaims ontvangen. Bekijk de reactie van directeur Richard Weurding op de cijfers.

EU Verkiezingsdebat HR-0382.jpg)

EU ziet rol voor financiële sector bij verduurzaming

Het Verbond van Verzekeraars organiseerde samen met de NVB, NVP, Dufas en Adfiz het Europese Financiële Verkiezingsdebat.

Vergaderen.jpg)

Insurance Academy

Met de Insurance Academy van het Verbond zijn verzekeraars van kennis verzekerd. Bekijk het actuele activiteitenoverzicht.

Cookies

{cookieText}