Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

De nieuwe verzekeringsadministratie

Netaspect wil als expert in het voeren van een efficiënte en moderne verzekeringsadministratie altijd als eerste op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen met impact op de verzekeringsadministratie. Daarom hebben zij regelmatig contact met het Verbond van Verzekeraars over de bedrijfsregelingen en overige strategische aandachtsgebieden.

Nog betere software door associate partnership met het verbond

Met het associate partnership dat Netaspect is aangegaan met het Verbond, kunnen zij direct bij de bron de impact beoordelen van wijzigingen van bedrijfsregelingen en governance-eisen op de verzekeringsadministratie van hun klanten. Daardoor kunnen hun klanten en software development zich tijdig voorbereiden op aanpassingen én kunnen zij proactief meedenken over de beste wijze van invoering.

Unieke verzekeringsadministratie

Netaspect is leverancier van de administratie-software Certigo, geschikt voor alle schade-, inkomens- en levensverzekeringsproducten. Het is een cloud-oplossing voor het voeren van een datagedreven polisadministratie en schadeafhandeling. Kees van Musscher, general manager van Netaspect voegt hieraan toe: "Data first is ons uitgangspunt, met open integraties om eenvoudig andere ict-componenten en data te kunnen toepassen. Hierdoor kunnen verzekeraars data in alle facetten van de bedrijfsvoering toepassen. Het eindproduct van verzekeraars is verschoven van het leveren van polisbladen naar het genereren en slim gebruiken van data. Certigo heeft een uitzonderlijk krachtige verzekeringsproduct-configurator; de definitie van het verzekeringsproduct zit niet vastgeklonken in de software en een vast datamodel. Dat maakt Certigo tot een solide en toekomstvaste datagenerator. Met onze kennis – onder meer door het associate partnership - en software verlagen we substantieel de kosten voor onze klanten voor het voeren van een aanpasbare en moderne verzekeringsadministratie." 

Meer informatie: sales@netaspect.nl of 076 3333 510 (Michel de Rooij)

Interesse in het associate partnership?

Lees meer en/of neem contact op met Annemieke van Kaam, T 070-333 85 00