Kun jij online bestellen in 60 tellen?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
12-03-2020

Online boodschappen bestellen of vanuit je luie stoel een nieuwe waterkoker kopen zodat deze morgen in huis is. Bij de meeste mensen is dat zo gepiept. Maar als je slechtziend of blind bent, is dat niet zo vanzelfsprekend. Wil je dit zelf ervaren? Doe dan mee met de challenge van het Bartimeus Fonds: ‘Bestellen in 60 tellen’.

Met deze actie vraagt het Bartiméus Fonds aandacht voor de digitale toegankelijkheid van online producten en diensten. Het doel van dit fonds is om mensen met een visuele beperking het leven te laten leiden wat bij hen past.

Verzekeraars

Bestellen in 60 tellen is een algemene tool, maar kan ook een eye opener zijn voor verzekeraars die hun verzekeringen en diensten online aanbieden. Het Verbond van Verzekeraars ondersteunt zijn leden daarom met informatie over het verbeteren van de digitale toegankelijkheid.

Bijeenkomst digitale toegankelijkheid

Op dinsdagmiddag 9 juni organiseert het Verbond in samenwerking met Stichting Accessibility een middagprogramma over digitale toegankelijkheid. Houdt de webpagina over dit thema en LinkedIn in de gaten voor meer informatie en aanmelden.

Heb je vragen over dit thema? Neem dan contact op met beleidsadviseur Patricia Swienink.

DOE DE TEST!


Was dit artikel nuttig?