Nomineer jouw organisatie voor de Koploper Toegankelijkheid

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
23-08-2019

Wat doet jouw organisatie om de (digitale) toegankelijkheid van producten en diensten te verbeteren? Tijdens de Week van de Toegankelijkheid (7 t/m 11 oktober) reikt het Verbond van Verzekeraars de Koploper Toegankelijkheid aan één van zijn leden uit. Nomineer jouw organisatie en maak kans op een uitgebreide training van Accessibility.

Stap voor stap

Werken aan toegankelijkheid is nooit klaar. Het is een kwestie van stap voor stap. Daarom is de verkiezing van de Koploper Toegankelijkheid een aanmoedigingsprijs. Dit betekent bijvoorbeeld dat de website (nog) niet volledig aan de toegankelijkheidseisen hoeft te voldoen. Welke stappen zijn er binnen jouw organisatie al gezet?

Prijs

Stichting Accessibility, het expertisecentrum voor toegankelijke ICT, komt een dag bij jouw organisatie op bezoek om jullie verder op weg te helpen. De inhoud wordt voorafgaand aan de training afgestemd op de wensen en behoeften.

Toegankelijkheid in bredere zin

Ondernemen jullie (ook) andere acties om de dienstverlening toegankelijker te maken voor mensen met een beperking? Meld het, want ook dan is nomineren mogelijk. De prijs, een training van Stichting Accessibility is altijd waardevol.

Nomineren

Nomineer jouw organisatie voor 1 oktober 2019 bij Patricia Swienink (p.swienink@verzekeraars.nl). Vertel in de e-mail wat jullie al hebben gedaan en wat de toekomstplannen zijn. Meer informatie is te vinden op de webpagina digitale toegankelijkheid. Toch nog vragen? Ook dan kun je bij Patricia terecht.

Uitsluitend leden van het Verbond van Verzekeraars komen voor een nominatie in aanmerking.


Was dit artikel nuttig?