Boston Consulting Group partner van het Verbond van Verzekeraars 

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

De Boston Consulting Group (BCG) wordt partner van het Verbond van Verzekeraars. “Het partnership vormt de basis voor periodieke strategische verkenningen van de koers van het Verbond”, aldus Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond.

BCG werkt al jaren samen met het Verbond om uitdagingen aan te pakken en kansen te benutten. “Denk daarbij aan hun rapport over de Lessen uit de kredietcrisis en de Analyse van de toekomst van de autoverzekeringen, vertelt Weurding na het zetten van de wederzijdse handtekeningen. Weurding is er trots op dat nu ook BCG zich aansluit bij het groeiend aantal partners dat zich via een open platform aan het Verbond verbindt.  

Natuurlijke vervolgstap 

Çagri Ogan, partner van BCG, is overtuigd van de meerwaarde en ziet het partnership als een waardevolle verdieping van de huidige samenwerking. “Wij zien het partnership als een natuurlijke vervolgstap van onze samenwerking over de afgelopen jaren. Ons internationale netwerk, gecombineerd met een diepe kennis van de lokale markt, zullen wij inzetten om duiding te helpen geven aan ontwikkelingen in Nederland en bij te dragen aan het verder vormgeven van visie en strategie op gebieden zoals innovatie, digitalisering en efficiency in de branche. We kijken er naar uit om periodiek strategisch mee te denken over de koers van het Verbond.” 

Over Boston Consulting Group 

Boston Consulting Group werkt samen met leiders uit bedrijfsleven en maatschappij om hun belangrijkste uitdagingen te adresseren en hun grootste kansen te benutten. Al vanaf het moment van oprichting, in 1963, was het bedrijf een pionier op het gebied van zakelijke strategie. Vandaag de dag helpen wij onze klanten met een totaal transformatieproces; door hen te inspireren tot complexe veranderingen, stellen we bedrijven in staat om te groeien, te bouwen aan hun concurrentiepositie en hun bedrijfsresultaat te vergroten. 

Serviceplatform Corona

Het Serviceplatform Corona biedt verzekeraars (leden van het Verbond) in tijden van crisis hulp via een groot netwerk van specialisten op gebied van Finance, Riskmanagement, Operations, Legal, Governance, HR, ICT en Marketing. BCG neemt ook deel aan dit platform en denkt graag mee over complexe, soms onvoorziene vraagstukken in relatie tot de coronacrisis. 


Was dit artikel nuttig?