Leestip: magazine ‘De Toekomst van Verzekeren’ van partner Cognizant

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

De COVID-19-pandemie treft wereldwijd miljoenen mensen en duizenden bedrijven. Voor bedrijven is het belangrijker dan ooit om flexibel te zijn. Hoe kunnen verzekeraars de verwachtingen overtreffen door met de inzet van AI, Blockchain, Cloud en RPA relevant te blijven? Lees het antwoord op deze vraag in het nieuwe magazine van onze partner Cognizant.

World of opportunities

“The future of insurance offers a world of opportunities, but the transformation will require substantial steps and boldness. The industry needs to be open to new insights instead of being mentally closed by existing ones.” Zo begint de inleiding van het magazine ‘Future of Insurance’ met als rode draad: verandering. Verandering is volgens Cognizant de enige constante. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. “Voortdurende verandering vraagt ​​om scenariodenken, waarbij je verschillende paden onderzoekt en een digitale strategie ontwikkeld om voorbereid te zijn op de toekomst. De toekomstige winnaars in de digitale economie zijn degenen die de klant centraal stellen en technologie inzetten om dat mogelijk te maken”, meent Cognizant.

Welke invloed heeft COVID-19 op de verzekeringsbranche? In de Toekomst van Verzekeren, het nieuwste magazine van Cognizant en geheel gewijd aan verzekeren, lees je er alles over.


Was dit artikel nuttig?