Toekomst van risicomanagement centraal tijdens Risk Forum voor Verzekeraars

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Succesvol risicomanagement biedt verzekeraars steeds meer kansen. Wilt u weten hoe u deze kansen kunt benutten? Kom dan op 24 september naar Amsterdam voor het Risk Forum voor Verzekeraars. In een dag wordt u bijgepraat over bijvoorbeeld de Solvency II verplichting, productinnovatie en de digitale verzekeraar anno nu.

Tijdens het ochtendprogramma van het Risk Forum kunt u kiezen uit een van de drie ‘in depth sessions’ rond de thema’s Solvency II, Future innovation of Investment & Risk. In kleine groepen gaat u over dit thema in gesprek, onder leiding van een expertpanel. Aan de hand van stellingen - die u ook zelf kunt indienen - wisselt u ervaringen en kennis uit met experts en collega’s.

Speeches en rondetafelgesprekken
In de middag krijgt u een inspirerend plenair programma voorgeschoteld. Zo vertelt Richard Weurding, directeur van het Verbond van Verzekeraars, over de eerste bevindingen uit het insuranceLAB. Nienke Griffioen-Jintes van De Nederlandse Bank gaat in op de voorbereidingen op Solvency II en Jorij Abraham directeur Research & Advise bij Ecommerce Europe, vertelt hoe de consument zijn aankopen doet in 2020. Daarnaast gaan tijdens een ronde tafel verschillende leidinggevenden van verzekeraars met elkaar in discussie over ‘leiderschap in een veranderende riskomgeving’.

Meer informatie en aanmelden
Het Risk Forum voor Verzekeraars is een initiatief van Euroforum en wordt ondersteund door het Verbond. Het Risk Forum vindt plaats op 24 september 2015 van 09.30 tot 17.30 uur in het Mercure a/d Amstel Hotel in Amsterdam en is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de verzekeringsbranche. Werkt u bij een verzekeraar die lid is van het Verbond van Verzekeraars? Dan krijgt u honderd euro korting op de toegangsprijs. Lees meer en meld u direct aan!


Was dit artikel nuttig?