Skip to Content

Kennedy Van der Laan partner Verbond van Verzekeraars

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Het Verbond is verheugd over het partnerschap met Kennedy Van der Laan, het gerenommeerde advocatenkantoor dat al tientallen jaren een brede focus heeft op de verzekeringsmarkt. De samenwerking heeft reeds geleid tot de Collegereeks Actualiteiten Personenschade, verzorgd door advocaat Chris van Dijk.

Veel medewerkers bij verzekeraars kennen Chris al van de actualiteitencolleges die Stichting PIV in de afgelopen jaren heeft georganiseerd. “Wij zijn trots dat hij dit jaar zijn kennis en kunde ook weer met ons deelt tijdens de Collegereeks Actualiteiten Personenschade”, aldus Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond. Een gouden combinatie, want de interesse voor beide reeksen is enorm. Per college praat Van Dijk honderden deelnemers bij over de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade.

Chris van Dijk en Richard Weurding

Eenvoud werkt

De collegereeks van vijf online sessies is op dit moment in volle gang. De laatste twee staan gepland op 14 september en 9 november. Gedurende het jaar licht Van Dijk de belangrijkste uitspraken toe en besteed extra aandacht aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling. De animo voor dit soort sessies is volgens hem zo groot, omdat het een eenvoudige manier is om op de hoogte te blijven van de actualiteiten. En heb je vragen? Dan heb je de kans om ze direct aan hem voor te leggen.

Over Chris van Dijk

Van Dijk is advocaat bij Kennedy Van der Laan Advocaten. Daarnaast is hij onder andere rechter plaatsvervanger bij de Rechtbank Den Haag, raadsheer plaatsvervanger bij het Hof Arnhem en bestuurslid bij de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR). Ook zit hij in een aantal tuchtcommissies. Ook is hij hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP) en redactielid van Jurisprudentie Aansprakelijkheid (JA).

shutterstock_574939951.jpg

Verenigingsdag 2024

  • 26-6-2024
  • Event
  • Verzekeringsthema's

Was dit nuttig?