Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Joris Luyendijk in Verzekerd!

"Niet de mensen zijn het probleem, maar de verleiding." Dat zegt auteur Joris Luyendijk (Dit kan niet waar zijn) in de jongste uitgave van Verzekerd! Luyendijk, die de cover van dat nummer siert, houdt in een uitgebreid interview onder meer een pleidooi voor strengere wetten.

In het portret geeft Laura van Geest, de eerste vrouwelijke directeur van het Centraal Planbureau, zich bloot. Ze benadrukt dat ze gericht is op resultaat en "niet per se aardig hoeft te worden gevonden".

Technologie en schade
Verder is in het najaarsnummer van Verzekerd! veel over de schadesector te vinden. In de Visie breekt de nieuwe voorzitter van de sector Schadeverzekering van het Verbond (Robert Otto) een lans voor meer lef, en in het achtergrondartikel wordt dieper ingegaan op de technologische ontwikkelingen die verzekeraars dwingen tot meer beweging.

Welles-Nietes gaat dit keer over premiedifferentiatie voor rokers of dikke mensen en in een reportage wordt teruggeblikt op de hulpverlening in Nepal na de aardbeving die dat land trof.

Nieuwsgierig? Vraag een exemplaar van Verzekerd! op via de redactie (Verzekerd@verzekeraars.nl) of neem een (gratis) abonnement. Dat kan door een mailtje te sturen naar: abonnementenverzekerd@verzekeraars.nl.

U kunt Verzekerd! natuurlijk ook digitaal lezen. Bekijk een selectie van de artikelen.

Bijlage: HetĀ uitgebreid interview.


Was dit artikel nuttig?