Skip to Content

Nomineer jouw organisatie voor de Koploper Toegankelijkheid 2020

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Wat doet jouw organisatie om de (digitale) toegankelijkheid van producten en diensten te verbeteren? Laat het ons weten en maak kans op een training van Stichting Accessibility. Tijdens de Week van de Toegankelijkheid (5 t/m 9 oktober) reikt het Verbond de Koploper Toegankelijkheid voor de tweede keer uit. Vorig jaar sleepte het online team van ARAG de prijs in de wacht.

Stap voor stap

Werken aan toegankelijkheid is nooit klaar. Het is een kwestie van stap voor stap. Daarom is de verkiezing van de Koploper Toegankelijkheid een aanmoedigingsprijs. Dit betekent bijvoorbeeld dat de website (nog) niet volledig aan de toegankelijkheidseisen hoeft te voldoen. Welke stappen zijn er binnen jouw organisatie al gezet?

Prijs

Stichting Accessibility, het expertisecentrum voor toegankelijke ICT, komt een dag bij jouw organisatie op bezoek om jullie verder op weg te helpen. De inhoud wordt voorafgaand aan de training afgestemd op de wensen en behoeften. Meer weten over deze training? In dit artikel deelt het online team van ARAG, koploper 2019, hun verhaal.

Toegankelijkheid in bredere zin

Ondernemen jullie (ook) andere acties om de dienstverlening toegankelijker te maken voor mensen met een beperking? Meld het, want ook dan is nomineren mogelijk. De prijs, een training van Stichting Accessibility is altijd waardevol.

Nomineren

Nomineer jouw organisatie uiterlijk 2 oktober 2020 bij Patricia Swienink (p.swienink@verzekeraars.nl). Vertel in de e-mail wat jullie al hebben gedaan en wat de toekomstplannen zijn. Meer informatie is te vinden op de themapagina Digitale toegankelijkheid. Toch nog vragen? Ook dan kun je bij Patricia terecht.

Uitsluitend leden van het Verbond van Verzekeraars komen voor een nominatie in aanmerking.

Regulation LR Shutterstock 1903290286

Informatiemiddag Kerncodes Klantbelang, 19 september 2024

  • 19-9-2024
  • Bijeenkomst
  • Toepassing wet- en regelgeving

Was dit nuttig?