Verbond en NIBE-SVV maken afspraken over samenwerking

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het Verbond van Verzekeraars en NIBE-SVV Opleidingen BV formaliseren hun samenwerking op het gebied van opleidingsprogramma’s voor verzekeraars. Het Verbond en NIBE-SVV hebben daarvoor een raamovereenkomst ondertekend. De partijen hebben als doel de kwaliteit en professionaliteit van het verzekeringskader verder te vergroten.

Het Verbond en NIBE-SVV spreken af gezamenlijk opleidingsprogramma’s te gaan ontwikkelen voor medewerkers binnen de verzekeringsbranche die aansluiten op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de branche. Een eerste opleidingsprogramma dat hieruit voortvloeit, is het Next Insurance Professional programma. Vanaf september wordt deze leergang aangeboden in de Next Academy van NIBE-SVV. De leergang bestaat uit vier modules en gaat in op de steeds sneller veranderende wereld. De deelnemers leren met innovatieve concepten een belangrijke, toekomstgerichte bijdrage aan hun organisatie te leveren.

Kwaliteit
Deze samenwerking combineert de kennis die het Verbond heeft van de verzekeringsbranche met de ervaring van NIBE-SVV als ontwikkelaar en opleider van financiële opleidingen. Partijen gaan samen opleidingsprogramma’s ontwikkelen die nog beter bijdragen aan de vakbekwaamheid van medewerkers in de sector. Daarin vormen de technologische trends en ontwikkelingen een belangrijke leidraad.

Leo De Boer, directeur Schade en Algemene Beleidszaken van het Verbond: “NIBE-SVV is een gerenommeerde opleider in de financiële sector. Door de samenwerking met NIBE-SVV versterken we het opleidingsaanbod en toegevoegde waarde voor onze leden en de hele verzekeringsbranche.”

Jeanette Hadderingh, directeur NIBE-SVV Opleidingen BV: “Het Verbond zit in het hart van de verzekeringsbranche en kent als geen ander de noodzaak tot vakmanschap om de klant echt centraal te kunnen zetten en als sector de maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Door onze expertises te bundelen kunnen we samen bijdragen aan een sterke sector, aantrekkelijk als werkgever en met belangrijke toegevoegde waarde voor Nederland.”

Vragen over de nieuwe opleiding? Bel ons op 035 - 7 506 155 of kijk op NIBE-SVV.

 


Was dit artikel nuttig?