Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Verzekeraars en gevolmachtigden aan de slag met mijnverzekeringenopeenrij.nl

13-05-2017

Verzekeraars en gevolmachtigden kunnen zich aansluiten op mijnverzekeringenopeenrij.nl, de website waarop de consument binnenkort al zijn verzekeringen kan raadplegen. De website wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd voor de consument.

Op initiatief van het Verbond van Verzekeraars heeft de Stichting De Poliskluis de website laten ontwikkelen waarop consumenten één actueel overzicht kunnen krijgen van al hun verzekeringen. Sinds vrijdag 13 mei kunnen verzekeraars en gevolmachtigde assurantiebedrijven zich aansluiten op die website.

Aansluiten

Als verzekeraars en gevolmachtigden zich aansluiten op de website, worden hun verzekeringen getoond in het overzicht van de consument. “Een groot deel van de markt heeft al aangegeven mee te willen doen aan dit initiatief, maar het is belangrijk dat zoveel mogelijk verzekeraars en gevolmachtigden zich aansluiten,” aldus Robert van der Tol, voorzitter van de Stichting De Poliskluis.  

Informatiewebsite

Vandaag is alvast een informatiewebsite gelanceerd op hetzelfde domein: http://www.mijnverzekeringenopeenrij.nl/. Die is toegankelijk voor iedereen en geeft antwoord op alle belangrijke vragen over het initiatief. Verzekeraars en gevolmachtigden kunnen inloggen om de aansluiting op de website te starten. 


Was dit artikel nuttig?