Skip to Content

Al 80 procent marktaandeel ingeschreven voor Mijnverzekeringenopeenrij.nl

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

De verzekeraars die zich tot nu toe hebben ingeschreven voor Mijnverzekeringenopeenrij.nl vertegenwoordigen al 80 procent van de Nederlandse particuliere markt. En dat percentage groeit gestaag door. Hiermee is de website hard op weg om alle verzekeringen aan te sluiten voordat deze gelanceerd wordt voor consumenten.

De ambitie van Mijnverzekeringenopeenrij.nl, voorheen bekend als de Poliskluis, is om de consument in 2017 één online overzicht te bieden met al zijn verzekeringen. “Daarvoor moeten zo veel mogelijk verzekeraars en gevolmachtigden meedoen”, aldus programmamanager Janpieter Koning. “Wij zijn daarom erg blij met alle deelnemers die zich tot nu toe hebben ingeschreven.” Na een inschrijving begint de verzekeraar of gevolmachtigde zo snel mogelijk met de aansluiting op de website. Zodra de aansluiting rond is, kunnen de verzekeringen na livegang getoond worden op de website.

Koning hoopt de komende periode nog meer verzekeraars en gevolmachtigden te kunnen verwelkomen. “Met Mijnverzekeringenopeenrij.nl spelen we in op de concrete wens van de consument om al zijn verzekeringen op één plek te kunnen inzien en maken we een volgende stap in de digitalisering binnen de verzekeringssector.”


Was dit nuttig?