Bijeenkomsten Verbond geannuleerd of uitgesteld

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
19-03-2020

De Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars organiseert jaarlijks zo’n zestig tot zeventig bijeenkomsten en trainingen. Voor deze week stonden er maar liefst zes op het programma, maar in verband met het coronavirus zijn de evenementen geannuleerd, worden uitgesteld of via een andere (digitale) weg aangeboden.

Het Verbond wil in deze fase van de Corona-crisis graag een bijdrage leveren aan het indammen van het corona-virus , waarin besmetting bij groepen met het coronavirus een reëel risico is. Hiermee komen tot minstens 6 april grote(re) en kleine(re) fysieke bijeenkomsten (grotendeels) te vervallen. In beide gevallen wordt gekeken naar oplossingen als verzetten of er wordt naar een alternatief gezocht om de kennis over te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een webinar of een bijeenkomst in de vorm van een livestream. “Het kan ook zomaar zo zijn dat we ze later in het jaar alsnog op de activiteitenagenda zetten”, aldus manager Lieke Hoomans.

Andere manieren van ontmoeten

Deze periode geeft ons een kans om flexibel met onze agenda en middelen om te gaan, en daarbij met de manier waarop we elkaar ontmoeten en kennis delen. “In de aanloop naar dit punt hebben wij ons aan de aanwijzingen vanuit de overheid gehouden, en nemen daarnaast ook graag onze eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid”, benadrukt Hoomans. “Wij gaan hard ons best doen om, juist in deze onzekere tijd, relevant en actueel te blijven, en mensen samen te brengen zonder onnodige besmettingsrisico’s te creëren. In ons activiteitenoverzicht is de laatste stand van zaken terug te vinden.”

Vragen?

Iedereen die zich heeft aangemeld voor een activiteit, heeft inmiddels een mail ontvangen over de annulering. Heb je alsnog vragen? Neem dan contact op met de Insurance Academy van het Verbond via bijeenkomsten@verzekeraars.nl.
Voor dringende zaken is de Insurance Academy telefonisch bereikbaar via 070–3338674 of 070-3338683.


Was dit artikel nuttig?