Dag van de Ondernemer 2018

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Komende vrijdag 16 november is het de Dag van de Ondernemer, georganiseerd door MKB-Nederland. Een dag waarop heel Nederland ondernemers in het zonnetje zet. Jouw organisatie ook?

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

De toolkit op de site bevat leuke dingen om deze actie te ondersteunen. Bijvoorbeeld leuke bedankkaartjes, een aankondiging van de Dag van de Ondernemer voor op social media of eigen website. Verder komt er deze week een 2018-infographic beschikbaar die het delen waard is, waarbij je organisatie-activiteiten kunt aanmelden. En er zijn video’s, maar check (en deel) vooral dit filmpje. Of volg de social media van MKB-Nederland of de Dag van de Ondernemer op Facebook en deel/like berichten.

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal.


Was dit artikel nuttig?