Denk mee over Sociale Agenda van de verzekeringsbranche

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Meer digitaal werken, nieuwe wet- en regelgeving en minder banen. De verzekeringswereld en de arbeidsmarkt daarin ziet er – net als veel andere branches – flink anders uit dan een paar jaar terug. Belangrijkste vraag daarbij: hoe sta je als medewerker in die veranderingen? En: hoe kan een werkgever in de verzekeringsbranche de medewerkers optimaal faciliteren? Daarover gaat de bijeenkomst ‘Verandering Verzekerd’. Het werkklimaat verandert, wij ook?’ op donderdag 4 juni. Komt u ook?

Het Verbond heeft in 2014 samen met vakorganisaties de Sociale agenda 2014-2018 opgesteld. Hierin zijn de belangrijkste uitdagingen van de komende jaren vastgelegd. Denk aan omgaan met economische tegenwind, andere werkprocessen door digitalisering en de veranderende wensen van de klant. Tijd om die agenda samen met u handen en voeten te geven. Want hoe zorg je er als werkgever voor dat medewerkers meegaan in de veranderingen? En hoe zorg je er als medewerker voor dat je de juiste competenties hebt voor het nieuwe werkklimaat – en dus inzetbaar blijft?  

Op donderdag 4 juni tijdens de bijeenkomst ‘Verandering Verzekerd’, georganiseerd door het Verbond, De Unie, de FNV en het CNV, buigt de verzekeringsbranche zich over deze vragen. Thema’s waarover we de dialoog met elkaar aan gaan zijn ‘van werk naar werk’, ‘duurzame inzetbaarheid’, ‘waarderen en belonen’ en ‘anders organiseren van werk’. Alle medewerkers van verzekeraars die lid zijn van het Verbond zijn welkom; van HR-manager en OR-lid tot geïnteresseerde medewerker. Iedereen, want de Sociale Agenda is voor en door alle medewerkers van verzekeraars.

Komt u ook?
Het Verbond, De Unie, de FNV en het CNV nodigen u van harte uit om donderdag 4 juni vanaf 13.30 uur naar het Engels Conference Center in Rotterdam te komen, pal naast het vernieuwde NS gebouw in Rotterdam. Lees meer over het programma en meld u direct aan (Let op: eerst rechtsboven even inloggen).


Was dit artikel nuttig?