Event 9 mei: Van voertuigbeveiliging naar databeveiliging

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Hoe gaan we om met ontwikkelingen als MaaS (Mobility as a Service) en Connected Cars? Hoe beveiligen wij onze auto’s in de toekomst? Kom naar het middagevent ‘Van voertuigbeveiliging naar databeveiliging’ in Eindhoven!

Tijdens het middagevent ‘Van voertuigbeveiliging naar databeveiliging’, georganiseerd door uitvoeringsinstantie Kiwa-SCM, wordt u meegenomen naar de toekomst van mobiliteit en beveiliging. Kiwa gaat samen met u op zoek naar de echte risico’s aan de hand van een discussie rondom een aantal ferme stellingen onder leiding van Carlo van de Weijer.

Het CCV stelt zich voor

Bij de start van het event presenteert het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) vanaf 11.00 uur haar plannen met het keurmerk Voertuigbeveiliging en de ambities op de langere termijn. Daarnaast gaat het CCV in op al uw vragen over de recente overdracht van het Keurmerk van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) naar het CCV. Ook laat het CCV graag zien wat de voordelen zijn van het keurmerk en hoe het keurmerk kan helpen om de schadelast te beperken.

Wilt u erbij zijn in het Natlab in Eindhoven? Meld u dan nu aan, het aantal plaatsen is beperkt.

 


Was dit artikel nuttig?