Skip to Content

Geen doorgang voor Mijnverzekeringenopeenrij.nl

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Mijnverzekeringenopeenrij.nl zal niet doorontwikkeld worden naar een volledige service. Dat heeft de Stichting De Poliskluis, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website, in afstemming met de deelnemende verzekeraars besloten. Op 1 mei 2019 zal de website niet meer bereikbaar zijn en zullen alle accounts verwijderd worden. Gebruikers zijn inmiddels geïnformeerd dat ze tot die tijd de website kunnen gebruiken en hun verzekeringsoverzicht kunnen downloaden.

De website, waarop consumenten gratis een overzicht kunnen maken van hun verzekeringen, bevindt zich sinds mei vorig jaar in een testfase waarin consumenten kennis kunnen maken met de service en verzekeraars hun aansluiting op de website kunnen afronden. Op basis van de ervaringen is de website de afgelopen maanden structureel geëvalueerd.

Uit de evaluatie blijkt echter dat er op dit moment onvoldoende mogelijkheden bij verzekeraars aanwezig zijn om de website verder door te ontwikkelen tot een volwaardige dienst en een ruime dekking aan beschikbare verzekeringen te garanderen. “We vinden dit natuurlijk enorm jammer”, aldus Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraars. “We experimenteren met een hoop initiatieven om de klant meer zicht te geven op zijn verzekeringen. Dan moet je ook af en toe met elkaar de conclusie kunnen trekken dat een initiatief op dit moment niet haalbaar blijkt te zijn.”

Gebruikers van Mijnverzekeringenopeenrij.nl die een vraag hebben over de beëindiging van de website, kunnen contact opnemen via service@mijnverzekeringenopeenrij.nl.

shutterstock_574939951.jpg

Verenigingsdag 2024

  • 26-6-2024
  • Event
  • Verzekeringsthema's

Was dit nuttig?