Hoogste score(s) voor ZLM

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Met het mooie rapportcijfer van een 8,4 is ZLM uit Goes als winnaar uit de bus gekomen. Eerder deze week maakte het Verbond de resultaten van het onderzoek VerzekeraarsInBeeld bekend. Vandaag reageert de ZLM zelf op dat nieuws, online.

In een filmpje komen verschillende ZLM-medewerkers aan het woord die hun visie geven op de onderlinge verzekeraar. ZLM scoorde in het jaarlijkse VerzekeraarsInBeeld op alle onderdelen ruim boven de acht. Zo behaalde de verzekeraar zowel voor vertrouwen en tevredenheid als voor contact een 8,6. En leverden de onderdelen klachtgerichtheid, deskundigheid en duidelijkheid alle drie een 8,3 op.

Onschatbare waarde
Opvallend in het onderzoek is dit jaar dat bijna alle verzekeraars in de top tien een stijging laten zien in hun resultaten over 2018. “Een mooi resultaat”, aldus algemeen directeur Richard Weurding, die benadrukt dat “het klantcontact van onschatbare waarde is.”
In totaal hebben 49 verzekeraars deelgenomen aan het onderzoek, dat in opdracht van het Verbond door onderzoeksbureau Kantar TNS wordt gehouden.
Nh1816 eindigde dit jaar op de tweede plaats, met een 7,9, en werd op de voet gevolgd door de VvAA met een 7,8. Consumenten, maar ook verzekeraars en andere geïnteresseerden, kunnen op www.verzekeraarsinbeeld.nl de scores van schade- en levensverzekeraars bekijken.


Was dit artikel nuttig?