Inschrijvingen Shopping Awards 2018 welkom!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
07-12-2017

Het Verbond is als partner toegetreden tot de stichting Shopping Awards die onafhankelijke award-verkiezingen organiseert. In maart worden de Shopping Awards 2018 uitgereikt. Inschrijven voor de prijzen, die bekend zijn geworden onder de noemer Thuiswinkel Awards, kan nog tot en met 27 januari 2018.

De stichting hoopt met de Shopping Awards een positieve bijdrage te leveren aan de online verkoop van producten en/of diensten, waaronder ook financiële diensten vallen. Deelname (in meerdere categorieën) staat open voor Nederlandse rechtspersonen, B2C- en/of B2B-ondernemingen en bedrijven met digitale propositie. Voorwaarde is wel dat er een minimale bedrijfsomzet van vier miljoen euro moet worden gemaakt.

Coolblue winnaar 2017
Op 29 maart 2018 worden de winnaars in de diverse categorieën bekendgemaakt, variërend van Fashion & Lifestyle enTravel & Leisure tot Persoonlijk en Financiële Diensten. Uit alle winnaars wordt bovendien een overall Shopping Award gekozen: de Beste Winkel 2018. Vorig jaar werd Coolblue ‘gekroond’ tot Beste grote webwinkel en won vergelijkingssite Independer zowel de publieks- (Shopping Award XL) als de juryprijs in de categorie Financiële Dienstverlening, de zogenoemde Shopping Excellence Award.

Facebook
Voor de vakprijzen kunnen bedrijven zich aanmelden op basis van een case-inzending. De jury zal zich met name laten leiden door de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online/offline worden gebruikt en de digitale stap voorwaarts die een bedrijf in het afgelopen jaar heeft gezet.

Inschrijven kan op shoppingawards.nl.


Was dit artikel nuttig?