Nieuwe website Verbond

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
08-10-2017

Vanaf 9 oktober 2017 presenteert het Verbond van Verzekeraars zich via een nieuwe website. Met een modern uiterlijk, meer ruimte voor beeld, een overzichtelijke indeling en veel aandacht voor de actualiteiten in de verzekeringsbranche.

Uitgangspunt is dat alle informatie over de belangrijke verzekeringsthema’s geclusterd en makkelijk toegankelijk wordt aangeboden, onafhankelijk van het apparaat waarop u de site bezoekt. Het actuele nieuws en belangrijke ontwikkelingen springen meteen in het oog. Via de menuknop rechtsboven kunt u snel navigeren naar de informatie die u zoekt, of dat nou over specifieke verzekeringsthema’s gaat, over branchebrede onderwerpen of over het Verbond van Verzekeraars zelf.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de verzekeringssector, activiteiten en standpunten van het Verbond? Abonneer u dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief van het Verbond, die in hetzelfde nieuwe jasje gewoon blijft bestaan. De nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die vanuit zijn functie iets te maken heeft met de verzekeringsbranche en telt ruim zesduizend abonnees. Wilt u hem ook ontvangen? Schrijf uzelf dan in via dit formulier.

Toegang voor leden
Medewerkers van verzekeringsmaatschappijen die lid zijn van het Verbond, kunnen via een persoonlijk ‘ledenaccount’ toegang krijgen tot informatie die exclusief voor leden is. Wie al een account op de oude website had, kan op de nieuwe website met diezelfde gegevens inloggen. Dat kan in de bovenbalk van de website door te klikken op de knop ‘Inloggen’.
Nog geen account? Als u werkzaam bent bij een verzekeraar die is aangesloten bij het Verbond, kunt u via dit formulier een account aanvragen.

Samenwerkomgeving
Leden die betrokken zijn bij het Verbond, bijvoorbeeld omdat zij zitting hebben in besturen, platformen of commissies, behouden uiteraard toegang tot de bekende samenwerkomgeving. Deze is rechtstreeks te bereiken via https://samenwerken.verzekeraars.nl, maar ook door na het inloggen in de bovenbalk te klikken op ‘Mijn Verbond’.


Was dit artikel nuttig?