Nog geen goed voornemen voor 2018? Geef een gastles!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
14-12-2017

Ook komend jaar kun je je weer opgeven voor het geven van de gastles Fix je Risk tijdens de Week van het geld van 12 tot en met 16 maart. Niet alleen is dit een leerzame ervaring voor de kinderen van groep 7 en 8, ook jijzelf leert anders te kijken naar je eigen vak.

De Week van het geld is inmiddels een begrip in de verzekeringssector. In 2017 werden tijdens deze financiële-educatieweek maar liefst 859 gastlessen over verzekeren gegeven door medewerkers van verzekeringsmaatschappijen. Heb jij nog geen goed voornemen voor 2018 of kan er nog wel eentje bij? Meld je dan aan voor het geven van zo'n gastles!

Hoe doe ik mee?
In het matchingssysteem van Wijzer in geldzaken kun je zien welke scholen staan te springen om een gastdocent. Je kunt in het systeem ook zelf een school aanmelden, bijvoorbeeld die van je kinderen. Bij je eigen maatschappij is een Week van het geld-coördinator die je de inloggegevens kan verstrekken. Weet je niet wie dat is of is er bij jou nog geen coördinator? Mail dan naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl en we helpen je graag verder.

De gastles
Wij hebben een kant-en-klaar-lespakket voor je klaarliggen. Dit bestaat uit een gedeelte basistheorie over verzekeren. Na deze introductie wordt de kennis van de kinderen meteen getest tijdens het spannende digitale spel Fix je Risk. Dit spel speel je op het digibord en is een kwestie van plug & play. Je kunt de les ook samen met een collega geven. Alle informatie over het spel en de veelgestelde vragen over de les vind je op de website Fix je Risk.


Was dit artikel nuttig?