Start module ‘Innovatie’ PE-programma Deskundigheidsbevordering

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
10-04-2019

De module ‘Innovatie’ van het vierdelige PE-programma Deskundigheidsbevordering gaat in september 2019 van start. Bestuurders, toezichthouders en managing directors van verzekeringsinstellingen kunnen zich hier nu voor aanmelden.

In deze module staan thema’s als kunstmatige intelligentie, blockchaintechnologie voor verzekeraars, de digitale transformatie en de impact op de economie en maatschappij centraal. Met behulp van casussen wordt de koppeling naar de dagelijkse praktijk gemaakt.

Modules

Naast de module ‘Innovatie’ worden in deze cyclus ook de modules ‘Externe invloeden’ en ‘Beheerste en integere bedrijfsvoering’ aangeboden. Alle modules staan op zichzelf en zijn los van elkaar te volgen. Het is geen probleem om op een later moment in te stappen. Echter, iedere module wordt gedurende een half jaar aangeboden.

Meer informatie

Het PE-programma Deskundigheidsbevordering wordt georganiseerd door de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit. Meer informatie en actuele data zijn te vinden op www.nyenrode.nl/verzekeraars.


Was dit artikel nuttig?