Tussenstand Week van het geld: 539 gastlessen Fix je Risk

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
12-03-2020

Verzekeraars hebben tot nu toe 539 gastlessen ingepland tijdens de Week van het geld 2020. Een mooie tussenstand, maar er kunnen er nog meer bij, want we streven naar 700. Heb jij nog geen gastles ingepland, maar ben je wel nieuwsgierig? Sietske van den Brink-Hoeksema (Productspecialist Inkomen bij Aegon) doet dit jaar weer mee en deelt haar ervaringen.

Deze website maakt gebruik van cookies
Om deze video te kunnen bekijken dient u de marketing-cookies te accepteren.

Top 3

Nationale-Nederlanden is van de eerste plaats gestoten door a.s.r., die al 81 gastlessen voor haar rekening neemt. Nationale-Nederlanden staat met 70 gastlessen op de tweede plaats gevolgd door Univé (55). Zou dit ook de top 3 zijn op 27 maart?

Geef ook een gastles

Om te beginnen, kun je zelf contact opnemen met een basisschool voor het geven van een gastles. Bijvoorbeeld die van je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen. Je maakt dan een ‘warme match’ die je zelf of via de coördinator binnen jouw organisatie, kunt aanmelden in het gastlessensysteem.

Heb je nog geen basisschool gevonden? Geen probleem! De aanvragen van scholen zijn zichtbaar in het gastlessensysteem. Vervolgens kun je eenvoudig een match maken met een school.

De meeste verzekeraars die actief deelnemen aan de Week van het geld (23 tot en met 27 maart) hebben een coördinator aangesteld. Hij of zij heeft toegang tot het gastlessensysteem. Hebben jullie geen toegang? Stuur een e-mail naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl.

Wil je liever eerst meer informatie? Kijk dan op de website www.fixjerisk.nl of neem contact op met Laura de Hoog, 070-3338899.


Was dit artikel nuttig?