Volg training ‘Helpen bij geldzaken’ en maak het verschil

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
26-11-2020

Veel mensen hebben het, mede door corona, financieel zwaar(der). En helaas is de verwachting dat het aantal toeneemt. Kom als organisatie of team in actie, want jullie kunnen het verschil maken. In de training ‘Helpen met geldzaken’ leren jullie om in je eigen omgeving waardevolle hulp te bieden bij geldzorgen en financiële problemen. De kennis komt natuurlijk ook goed van pas in het werk binnen onze sector. Kom in actie en doe mee. De training is vanaf 9 december beschikbaar.

Al bijna 1.000 deelnemers van verschillende verzekeraars gingen jullie voor. Zo ook veel Aegon-medewerkers, op initiatief van MVO-manager Marjolein Breed. Het liep dit voorjaar storm met de aanmeldingen, maar ze wilde meer. “Als het bij ons zo stormloopt, kan het dan bij anderen ook? Een paar honderd medewerkers van Aegon is leuk, maar duizenden van banken en verzekeraars is nog leuker.”

Ook Dennis Rijkens, werkzaam bij NN Group, rondde onlangs de training af. “Ik ben cijfermatig onderlegd en inmiddels geruime tijd werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik word vaak door bekenden benaderd voor hulp bij de financiën. Zo help ik mijn buurman al jarenlang op vrijwillige basis met het controleren van de belastingaangifte. Maar lang niet op alle vragen heb ik het antwoord. Door het volgen van deze training kan ik vrienden en familie op weg helpen met de juiste basisinformatie en hen doorverwijzen naar een hulploket voor aanvullende begeleiding.”

Startdatum

De training is vanaf 9 december 2020 beschikbaar en bestaat uit 8 online lessen die de deelnemers op ieder gewenst moment kunnen volgen. De training sluit af met een (gezamenlijk) slotwebinar op een datum naar keuze: 25 januari (13:00), 4 februari (13:00) of 10 februari (11:00).

Kosten

De kosten bedragen slechts 37,50 euro per medewerker. Het Nibud ontvangt via een eenvoudig offerteformulier graag het aantal deelnemers en maakt vervolgens een offerte op maat. Na goedkeuring volgt een e-mail met instructies hoe alle deelnemers zich kunnen registreren.

Kom in actie en doe ook mee!

Ga naar verzekeraars.nl/helpenmetgeldzaken voor meer informatie over het programma en de aanvraag.

Klik op de afbeelding om in te zoomen.


Was dit artikel nuttig?