Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

Zelfregulering in belang van klant en verzekeraar
De leden van het Verbond hebben vorige maand het vernieuwde stelsel van zelfregulering goedgekeurd. Er staat, in de woorden van voorzitter Willem van Duin, een ‘robuust en geactualiseerd stelsel’. Maar wat houdt zelfregulering precies in? En wie heeft er de meeste baat bij? De verzekeraar of de klant? We vragen het aan beleidsadviseur Ronnie Blanket van het Verbond.
9-7-2020
Roos had corona: “het is zo ongrijpbaar”
Roos werkt in een verpleeghuis als verzorgende en is daarnaast bezig met haar opleiding tot verpleegkundige. Maar nu even niet. Op 1 april is Roos in een kunstmatige coma gebracht en negen dagen later is ze pas weer bijgekomen. Ze is nu, drie maanden verder, nog steeds herstellende van corona en wil ons waarschuwen. “Corona is een monster.”
9-7-2020
Vijf vragen over de arbeidsmarkt
Het Platform Toekomst van Arbeid bood eind vorige maand het eindrapport ‘Investeren in mensen’ aan minister Wouter Koolmees aan. In dat eindrapport is een reeks van aanbevelingen te vinden over werken, leren en verzekeren in de toekomst. Beleidsadviseur Antoine Reijnders, lid van de kerngroep, geeft antwoord op vijf vragen.
8-7-2020

Uitgelicht

rawpixel-659503-unsplash.jpg)

Serviceplatform Corona

Voor verzekeraars met vragen over riskmanagement, finance, ICT, operations, beleggen of remote werken in tijden van crisis.

Handen wassen.jpg)

Coronavirus

De belangrijkste en veelgestelde vragen over het coronavirus in relatie tot verzekeren.

Corona_virus_HR_shutterstock_1658915128.jpg)

Coronavirus: informatie voor verzekeraars

Specifieke informatie over het coronavirus voor leden van het Verbond van Verzekeraars.