Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Actueel

#Financieel kwetsbaar in een nieuwe werkelijkheid? Oordeel niet!
Stella is accountmanager. Ze houdt van mooie spullen en heeft een lekker ruim huis. Haar leven ziet er zorgeloos uit, maar Stella is niet gelukkig. In korte tijd stort haar hele leven in. Ze gaat scheiden, het huis wordt met verlies verkocht en ze verliest haar baan. Op een dag komt ze bij de Voedselbank terecht.
26-5-2020
Europese Commissie akkoord met Nederlandse steunmaatregel leverancierskredieten
Het Verbond van Verzekeraars is verheugd dat de Europese Commissie vandaag de garantieregeling voor de herverzekering van leverancierskredieten door de Nederlandse staat heeft goedgekeurd. “Dit is een zeer belangrijke tussenstap om ervoor te zorgen dat de handel, na het versoepelen van de coronamaatregelen door het kabinet, weer op gang komt", aldus Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraars.
26-5-2020
Update webpagina coronavirus
Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus hebben wij onze speciale webpagina bijgewerkt. De veelgestelde vragen onder het subthema 'reizen/vakantie' zijn uitgebreid met informatie over het aanstaande hoogseizoen.
26-5-2020

Uitgelicht

rawpixel-659503-unsplash.jpg)

Serviceplatform Corona

Voor verzekeraars met vragen over riskmanagement, finance, ICT, operations, beleggen of remote werken in tijden van crisis.

Corona_virus_HR_shutterstock_1355109323.jpg)

Coronavirus

De belangrijkste en veelgestelde vragen over het coronavirus in relatie tot verzekeren.

Corona_virus_HR_shutterstock_1658915128.jpg)

Coronavirus: informatie voor verzekeraars

Specifieke informatie over het coronavirus voor leden van het Verbond van Verzekeraars.